lördag 14 mars 2009

En helt vanlig shoppingdag

En dag som denna, då regndropparna duggar tätt i Tokyo, är det bara att dra på sig Conversen och ge sig ut på spaning. Vare sig man faktiskt ska inhandla något eller bara spana så hittas alltid de mest fantastiska produkterna. Dessa produkterna som man undrar vem som köper? Om de är så fantastiska så att de verkligen fungerar i verkligheten har jag svårt att tro.

Här är lite av allt fantastiskt som jag stötte på idag. (Med reservation för min usla japanska läskunnighet - jag gör bildtolkningar istället.)

1. Knäkräm.
Vill du få dina knän att bli lena, blanka och skina extra mycket? Då är detta mirakelkrämen för dig.



2. Baby Hip Jelly! Jag tycker snarare det ska stå, "Len som en babyrumpa". En kräm för dig som vill ha tillbaka din babyhud. För vuxna alltså.



3. Plastpinnen för det rätta leendet! Denna finns både för mannen och kvinnan. Passar särskilt om ditt leende är lite snett eller om mungiporna böjer sig neråt istället för uppåt (som idealet). Se instruktion på baksidan för rätta användningen.




4. Ansiktsmasken! Världens mest skrämmande ansiktsmask liknar den Jason hade på sig i skräckfilmen Fredag den 13:e. Med denna får du din skönhetssömn garanterat. Hur ska man kunna andas i de små hålen för munnen?




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar