söndag 15 juni 2008

Jag fortsätter att blogga


Jag har bestämt mig för att fortsätta blogga om Japan även hemma i Sverige. Kanske är det ett sätt för mig att hantera den stora saknaden till världens bästa stad, som jag inte vet var jag annars ska göra av. Mina nyfunna vänner och alla minnen lever då kvar och intressant läsning blir det också. Än är jag inte ens halvvägs genom idéarkivet!

2 kommentarer:

  1. Jaa, fortsätt blogga! :D
    Hittade din blogg för inte så länge sedan och måste säga att jag sträckläst den men blev mycket besviken när jag förstod att du skulle åka hem till Sverige igen och att det kanske inte skulle bli några fler inlägg i bloggen.
    Är väldigt intresserad av Japan (Tokyo) och ska försöka hitta någon kurs i japanska till hösten (när jag börjar gymnasiet). Mitt mål är att jag ska flytta till Japan när jag blir äldre (man kan ju alltid drömma...). Tyvärr är det för dyrt (enligt mina föräldrar) att åka dit på semester men jag SKA dit någon gång haha. Och under tiden kan jag ju alltid läsa din blogg :)
    Tack för underbart härlig läsning hittils och hoppas att du fortsätter med bloggandet länge! :D
    /Ditt största fan (haha)

    SvaraRadera
  2. Hej Elena!
    Tack för en fantastiskt snäll kommentar, vad roligt att du gillar min blogg! Jag ska definitivt fortsätta blogga, särskilt när det finns såna som du, som drömmer att få resa till Japan men inte fått chansen ännu. Jag hoppas på att inspirera, öppna upp ögon och berätta om den underbara, tokiga, knasiga, härliga och bästa av alla världar på många sätt - bara 13 timmars resa bort!

    Och sluta inte tjata på dina föräldrar. Kanske har de en bild av att Japan är lika dyrt som för fem-tio år sedan då Yenen stod högt i kurs. Annars kan du ju alltid söka något av alla de stipendier som finns för gymnasie- och högskolestudenter om du vill åka på en längre resa till Japan!

    Hoppas du kikar in här snart igen!
    Hälsn. Marie-Louise

    SvaraRadera